Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Takat & Lämmitys- Ilmastointilaitteet » Ilmalämpöpumput & Keskuspölynimurit » Ilmalämpöpumput & Tarvikkeet » PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU QE9PKE

PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU QE9PKE

PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU QE9PKE
PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU QE9PKEPANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU QE9PKEPANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU QE9PKEPANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU QE9PKE
PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU QE9PKE
Nauti raikkaasta ja tasaisen lämpimästä sisäilmasta vuodenajasta riippumatta.
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
990,00 €

PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU QE9PKE


Nauti raikkaasta ja tasaisen lämpimästä sisäilmasta vuodenajasta riippumatta. Pohjoisen olosuhteisiin suunniteltu tehokas ja hiljainen ilmalämpöpumppu Panasonic QE9PKE soveltuu 25-125 m² asuntoihin. Panasonic QE9PKE -ilmalämpöpumppu viilentää tehokkaasti kesällä ja lämmittää talvella. Ylläpitolämpötoiminnon (8/10°C) ansiosta laite sopii hyvin myös vapaa-ajan rakennuksiin.

Ilmalämpöpumpun avulla voit säästää huomattavan summan lämmityskuluissasi ja vähentää myös hiilidioksidipäästöjä. Panasonic QE9PKE -ilmalämpöpumpun energialuokka on A+.

Laitteen Econavi-järjestelmän älykkäät anturit säätävät jäähdytystehon automaattisesti vaihtuvien sääolosuhteiden mukaan. Tämä ehkäisee turhaa energian kulutusta ja pitää huoneilman aina sopivan lämpimänä.

Nanoteknologiaa hyödyntävä ilmanpuhdistusjärjestelmä poistaa 99 % sisäilman ja pintojen bakteereista, viruksista ja mikrohiukkasista. Samalla se poistaa huoneilman hajuja.

Panasonic QE9PKE -ilmalämpöpumppu on modernisti muotoiltu, joten se sopii hyvin kodin sisustukseen. Laitteen käyttö on helppoa kaukosäätimen avulla.

Tekniset tiedot:

Tuotteen nettopaino: 39 kg
Tuotteen pakkauksen mitat: 96.0 x 41.5 x 67.0 cm
Jäähdytysteho (kW): 2,50
Ulkoyksikön syvyys (mm): 299
Sisäyksikkö korkeus (mm): 295
Ulkoyksikön korkeus (mm): 622
Käyntiääni dB(A): 23
Sisäyksikkö levyes (mm): 870
Energialuokka: A+
Ulkoyksikön levyes (mm): 824
Lämmitys teho (kW): 5,5
Ottoteho (W): 700
Sisäyksikön syvyys (mm): 255
SCOP: 4,5 A+

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?