Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Takat & Lämmitys- Ilmastointilaitteet » Ilmalämpöpumput & Keskuspölynimurit » Ilmalämpöpumput & Tarvikkeet » PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU RE12QKE

PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU RE12QKE

PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU RE12QKE
PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU RE12QKE
Mukavuutta ilman kompromisseja
Saatavuus Varastossa
Määrä kpl
Hinta
879,00 €
Ominaisuudet
- Erittäin hiljainen
- 4 kW
- A++
- vikakoodi-toiminto
- pehmokuivaus
- automaattinen päälle/pois -ajastin (24 t)
- automaattinen puhalluksen ohjaus (pystysuoraan)

PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU RE12QKE

Jäähdytykseen suunniteltu uusi Panasonic RE12 tarjoaa viilennystä edullisemmin, tehokkaammin ja pehmeämmin kuin perinteiset jäähdytyslaitteet tai ilmalämpöpumput. Hiljainen ja tasaisesti viilentävä RE12 on ihanteellinen ratkaisu, kun lämmityksestä huolehtii toinen järjestelmä ja laitteelta halutaan nimenomaan jäähdytystä.

Panasonic RE12 parantaa myös sisäilman laatua. Sen tehokkaat antibakteeriset suodattimet poistavat ilman epäpuhtauksia ja hajuja. Kuivatustoiminto vähentää ilmankosteutta jopa kaksi litraa tunnissa. Kuiva sisäilma tuntuu viileältä ja raikkaalta ja ehkäisee homekasvuston syntymistä. Viileä ja raikas ilma lisää erityisesti vanhusten ja pienten lasten viihtyvyyttä.
Perinteisiä puolet edullisempi

Panasonic on pohjoismaiden myydyin merkki, jolla on yli 35 vuoden ja miljoonan pumpun kokemus täkäläisistä oloista. Jäähdytyslaitteessa hyödynnetään lämpöpumpuista tuttua invertteritekniikkaa. Kompressorin pyörimisnopeus muuttuu olosuhteiden mukaan, ja laite pitää lämpötilan tasaisena hiljaisesti ja edullisesti. Laite viilentää jopa 50 prosenttia edullisemmin kuin perinteiset jäähdyttimet, joissa on vain kaksi nopeutta: päälle ja pois (on/off-tekniikka).
Vain 20–30 senttiä vuorokaudessa

Toisin kuin ilmalämpöpumpuissa, Panasonicin RE12:ssa ei ole tehty kompromisseja lämmityskäytön vuoksi. Sen kylmäkerroin 6,1 (EER) on poikkeuksellisen korkea. Normaalikokoisen asunnon viilentäminen maksaakin vain 20–30 senttiä vuorokaudelta.
Kerrostaloon, toimistoon, rivitaloon

Lähes värinätön ulkoyksikkö voidaan asentaa kerrostalon parvekkeen seinustaan seinäkiinnikkeellä
tai lattialle tassujen varaan. Hiljainen laite on kuin luotu taloyhtiöihin, joissa lämmityksestä huolehtii keskuslämmitys.

Tekniset Tiedot

MALLI RE12QKE
Jäähdytysteho (kW) 3,5 (0,9-3,9)
Kulutus (kW) 0,3-1,2
Kylmäkerroin (SEER) 6,1
Energialuokka A++
Valmiustilan kulutus (kWh) 0,001
Äänitaso sisällä (dB(A) 22–42
Äänitaso ulkona (dB(A) 48
Kosteudenpoisto (l/t) 2,0

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?