Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Rakentaminen » Laser- mittalaitteet » Etäisyys- ja korkeusmittalaitteet » Leica Disto D5

Leica Disto D5

TOIMITUSKULUITTA
Leica Disto D5
Leica Disto D5Leica Disto D5Leica Disto D5Leica Disto D5
Leica Disto D5
Tehokas työkalu ulkokäyttöön
Saatavuus Loppuunmyyty!
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Hinta
560,00 €

Leica Disto D5
Maailman ykkönen: Ensimmäinen laseretäisyysmittari, jossa on digitaalinen etsin (4x Zoom), suuri 2,4" värinäyttö ja ± 45°:n kaltevuussensori!
Leica DISTO™ D5 on varustettu monipuolisilla toiminnoilla ja ominaisuuksilla, jotka tekevät mittaamisesta helpompaa, erityisesti kun mitataan ulkona.
Digitaalinen etsin, 4x zoom
Suuri värinäyttö (2,4")
Kaltevuusmittaukset jopa ± 45°
Power Range Technology™
Kestävä, IP 54

Tekniset Tiedot

  Digitaalinen etsin
Integroidun digitaalisen etsimen (4x zoom) ja 2,4“ värinäytön ansiosta on kohteen löytäminen entistä helpompaa pitkillä etäisyyksillä. Korkearesoluutioisuus tuottaa terävät, kristallinkirkkaat kuvat kohteesta, joten mittaaminen jopa kirkkaassa auringonpaisteessa on nyt mahdollista.
     
  Kaltevuussensori
Sisäänrakennetun kaltevuusanturin ansiosta voit mitata helposti ja nopeasti jopa ± 45° kaateita. Sensori mahdollistaa absoluuttisen vaakaetäisyyden ja jopa sellaisten kohteiden vaakaetäisyyden mittaamisen, joiden edessä on esteitä. 
     
  Power Range Technology™
Integroidun Power Range Technology™ :n ansiosta voit mitata pitkiä etäisyyksiä erittäin helposti. Voit mitata 100 m ilman tähyslevyä ja jopa 200 m tähyslevyn kanssa, ilman ylimääräisiä työvaiheita. 
     
  Tähtää pisteeseen ja mittaa
Laser tekee sen mahdolliseksi! Laserpiste on erittäin näkyvä, siksi tiedät aina tarkasti mitä mittaat. Ominaisuus on hyödyllinen erityisesti sellaisissa kohteissa, joihin on vaikea päästä. Saat täsmälliset tulokset, pitkilläkin etäisyyksillä.
     
 

Yksityiskohdat esillä
Saat lisätietoa mittauksista, esimerkiksi huoneen tai kulmat, ja nämä tiedot ovat saatavissa yhdellä napin painalluksella..

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?