Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Ulkoporeammeet & Paljut » Ulkoporeallas Cello Spa

Ulkoporeallas Cello Spa

TOIMITUSKULUITTA
Ulkoporeallas Cello Spa
Ulkoporeallas Cello SpaUlkoporeallas Cello SpaUlkoporeallas Cello SpaUlkoporeallas Cello Spa
Ulkoporeallas Cello Spa
Suomalaista laatua!
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
4 490,00 €

Ulkoporeallas Cello Spa

Suomalaisvalmisteinen ulkoporeallas Cello Spa tarjoaa mahtavat ulkoporeet vaivattomasti ympäri vuoden. Huippulaadukas kotimainen tuote huoletonta kylpemistä etsivälle! Cello Spa on suomalainen avainlipputuote. Ulkoporealtaalla on markkinoiden paras hinta-laatusuhde.

Allas valmistetaan Suomessa Suomen vaativiin olosuhteisiin. Suunnittelussa on otettu huomioon eritoten talven paikoitellen ankaratkin vaatimukset ja erityisen vaativiin olosuhteisiin on saatavilla lisävarusteena jopa lisälämmitin. Kaikki materiaalit ja komponentit kestävät pakkasta sekä lämpötilan vaihteluita.  Ulkoporeallas Cello Spa tarjoaa rentouttavia kylpyhetkiä ympäri vuoden. Ulkoporealtaan vedenhoito on vaivatonta, ja tunnelmallinen vesirajavalaistus saa unohtamaan arjen kiireet. Ulkoporeallas voidaan asettaa routimattomalle tasamaalle tai upottaa terassirakenteisiin. Altaassa on energiatehokas polyuretaanieristys sekä eristekansi, jotka takaavat edulliset käyttökustannukset ympäri vuoden. 

Hyvän lämpöeristyksen ja kehittyneen elektroniikan ansiosta ulkoporeallas on aina valmis käyttöön. Tehokkaan suodatusjärjestelmän ansiosta altaan vesi tarvitsee vaihtaa vain 2–3 kertaa vuodessa. Ulkoporealtaalle ja sen tekniikalle on myönnetty kahden vuoden takuu. 

Tekniset Tiedot

- mitat: 190 x 190 cm

- istuimet: 5 istumapaikkaa + 1 makuupaikka

- akryyli: valkoinen

- ulkoverhous: Plastrex, harmaa

- suuttimet: 28 kpl x 2" + otso

- pumppu: 1,3 kW:n kaksinopeuspumppu

- lämmitin: 2 kW

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?